Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért csináljuk?

2014.07.17

 Amikor megnyitottuk a Relax- Kuckót, segítő szakemberek (gyermekorvos, védőnő, gyermekvédelmi szakember) lévén egy dolog járt a fejünkben:

Mindenkinek a megfelelő és a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani a relaxációs lehetőségekből-a tudásunkat hozzáadva.”

Miért?

  • Mert úgy gondolom, hogy ez mindenkinek járna a mai rohanó világban.

  • Mert mi (főleg családanyák- vendégek) MEGÉRDEMELJÜK!

  • Mert fontos nekünk, hogy ha csak egy tíz percre is, de KICSIT NE keressenek bennünket a férjek, a gyerekek, a szülők, a munkatársak.

  • Mert nekünk is kell a kikapcsolódás.

  • Mert nekünk is kell néha a kényeztetés, a feltöltődés.

  • Biztos, hogy csak pénzkérdés ez az egész?

Biztos, hogy az egészségünk, a nyugalmunk, a feltöltődésünk megfizethetetlen?

Hiszen mi ettől tudunk olyan jókedvűek, kiegyensúlyozottak lenni, aminek aztán természetesen a család is örül.

Mert mindig jut időnk a gyerekekre, mindig jut időnk a férjünkre, a családtagokra,

de MI MIKOR SZÁNUNK IDŐT MAGUNKRA?

Nos, ezek a gondolatok indították el a Relax- Kuckót.

Szolgáltatásaink (frissítő arcmasszázs, lábmasszázs, Flabélos, sóinhaláció, fülbevaló belövés) azokat a célokat szolgálják, hogy mindenki megtalálja a neki kedvező relaxációs formát, mellyel segíti magát abban, hogy teljes mértékben fel tudjon frissülni, lazulni és természetesen alakot formálni is jó hangulatban, akár receptet cserélve, akár lelki életet élve, de mindenképpen hasznosan eltöltve azt a pár percet.

Mert ha mi meg vagyunk elégedve önmagunkkal, az már megszépíti az embert. Kifelé is ez sugárzik anélkül, hogy bármilyen „mű dolgot” használt volna az illető.

Miután mindannyiunk szakmájában elsőként szerepelnek a gyerekek, arra is törekedtünk, hogy egy kis gyereksarkot hozzunk létre.

Mi is az első kérdése egy családanyának? „Hova vigyem a gyereket? „

Nos, ezt is megoldottuk, hiszen mi, gyerekekhez értő szakemberek, vigyázunk rájuk, játszunk velük, míg az édesanyák relaxálnak.

Az árak- úgy gondolom- megfizethetőek, hiszen havonta más-más akcióval, bérlet- sorsolással, kedvezményes szolgáltatásokkal próbálunk minden vendégünknek kedveskedni. De ha belegondol mindenki, hogy mennyi olyan dologra költünk feleslegesen, amit át lehetne csoportosítani más költségekre is? Kinek mi a fontos. Van, akinek az, hogy új ruhája legyen minden hónapban, van, aki szívesen költ a „mű” külsőt formáló dolgokra, van, aki az egészségét rongálja és vagyunk mi, akik pedig a testi-lelki egyensúlyt törekszünk kialakítani nemcsak a relaxálással, hanem egy jó beszélgetéssel is.

Várunk mindenkit szeretettel, hiszen egy jó szó, egy kedves mosoly csodára képes!

20140416_170104.jpg-belso-kep2-kicsi.jpg20140416_170115.jpg-belso-kep2.jpg-kicsi.jpg20140702_200216.jpglila-kalas-belso.jpg20140716_184139.jpg-uzlet-belso-4.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.