Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eddigi tapasztalataink

2014.07.17

20140416_170139.jpg-belso-kep4.jpg-kicsi.jpg

 4. hónapja nyitottunk meg, 2014. április 2-án.

A Flabélosról a következőket tapasztalták a vendégek.

Jó hatás:

  • Nem fáj azóta a derekam.( gyógyszerek beszedése nélkül )

  • Nem dagad a lábam.(gyógyszerek beszedése nélkül)

  • Már mások is megjegyezték, hogy fogytam.

  • Már rám jönnek a régebben kihízott ruhadarabok is.

  • Már X cm-rel kevesebb a derekam, a csípőm.

Nagyon jó a hatása a vérkeringésre, frissebb, energikusabb lesz tőle az ember.

Idősebb korosztálynak lehet gyengébb programot is állítani, hiszen náluk sokszor nem a fogyás a motiváló, hanem a vérkeringés beindítása a testrészekben. Sok betegségre (pl. cukorbetegségnél, izomszakadásoknál, bizonyos műtétek után) kifejezetten jó hatása van a gépnek.

Mozgásszegény életmódnál kifejezetten előnyös. Nem bántja a szívet!

Rossz hatás:

  • Amióta a Flabelost használom, probléma lett a pajzsmirigyemmel- orvosilag nem igazolt az összefüggés, a gépnek ilyen jellegű káros hatásáról még senki nem számolt be. (Valóban a gép hatása lehet ez a probléma?)

  • Egy kicsit fáj a térdem, derekam (Ilyen jellegű panasz nagyon ritkán fordul elő, hiszen mi elmondjuk a helyes testtartást, ha azt mindenki betartja, nem terheljük a gerincet, sem az ízületeket!)

  • Nem fogytam tőle egy hónap alatt, heti 3-szori használat után és még diétázni is kell.

( Igen nem árt betartani egy kicsit az ételstopot, hiszen a hatás, mint minden fogyókúránál, az étrend megváltoztatásával kezdődik. Nem csoda gép! Senki ne várja el, hogy az évek során felhalmozódott súlyfelesleget heti 3-szori alkalommal letornázhatja egy hónapon belül. )

A szakemberek (képzésünk során) 6 hónap után mondják, hogy látványos hatása van a gép használatnak. Az első 3 hónap arról szól, hogy megszokja mindenki szervezete a gép mozgását, rezgését, fokozatos erősségét. A következő 3 hónap után lehet már olyan gyakorlatokat végezni a gépen, ami célirányosan a kritikus testrészre szól. Megjegyzem nagyon nehéz a gyakorlatok végzése (mi is vizsgáztunk belőle, hamar kimelegedtünk a végzésük során), ezért is fontos betartani a fokozatosságot, a folyamatos használatot. Ha bután használjuk a gépet, izomszakadást és koponyasérülést is okozhatunk magunknak. Ezért fontos az elővigyázatosság.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.